ESPIF 8950 IN Printen 

Geen voorraad

De inductiekookplaat onderscheidt zich door zijn uiterlijk. En overtuigt door zijn sterke punten: het verwarmen begint pas als de pan op de kookzone staat. Dat maakt efficiënt koken met inductie nog efficiënter. En mocht er iets overkoken, dan kan het niet aanbranden op de kookplaat.Kenmerken van deze Bauknecht elektrische kookplaat: een elegante technologie die de pan en niet de kookplaat verwarmt, energieverspreiding beperkt en perfecte kookresultaten biedt. (5 + 0) kookzones. Elektrisch. 5 inductiezones. De FlexiCook technologie laat u meerdere zones samenvoegen, ideaal voor grotere potten en pannen. Elegante kookplaat. Slidercontrole, voor een eenvoudige bediening.FlexiCook , geschikt voor iedere panDe intelligente FlexiCook-functie van de Bauknecht inductiekookplaat herkent zelfstandig het aantal pannen, inclusief hun grootte en positie. Zo kunt u zonder problemen twee pannen op verschillende temperaturen verhitten. Laat bijvoorbeeld de ene koken, terwijl de andere pruttelt. Ook is het mogelijk om twee kookzones te combineren voor een grote pan of grillplaat.Tiptoetsbediening met Premium sliderHet bedieningspaneel met slider maakt koken een high-tech belevenis.Automatische sensor - de intelligente toezichthouderDe slimme sensor, die ingebouwd is in de Bauknecht inductiekookplaat, waarschuwt u direct als bijvoorbeeld uw pan met water kookt. Tegelijkertijd wordt het vermogen automatisch verlaagd, waardoor het water blijft koken, maar niet overkookt. De kooktijd wordt vervolgens in het display weergegeven. Tevens bespaart u direct tot wel 30% energie!PauzefunctieDeze functie biedt een extra veiligheid als tijdens het koken ineens de telefoon of de deurbel gaat. Met één vingertip schakelen alle actieve kookzones automatisch over op de warmhoudfunctie. Als u de zones niet binnen 30 minuten weer activeert, schakelt de kookplaat automatisch geheel uit.


Black is beautiful.
Het spiegelende zwarte glasfront biedt glanzende stylingmogelijkheden. Het speciale glas is voorzien van een SCHOTT® SeeClear coating dat er vanuit elke invalshoek optisch indrukwekkend uitziet en de inbouwapparaten een kwalitatief hoogwaardig beeld geeft.

SoftClose: comfortabele, vederlichte sluiting.
Ervaar zelf hoe zelfs de kleinere innovaties van Bauknecht het dagelijks leven wat gemakkelijker en aangenamer maken. Ovendeuren die met een klap dichtvallen zijn nu verleden tijd. Met de nieuwe SoftClose techniek sluit de ovendeur aangenaam langzaam en vrijwel geluidloos.

Koken en bakken zonder voorverwarmen.
Het krachtige convectiesysteem maakt voorverwarmen overbodig. Door de functie ‘niet voorverwarmen’ te selecteren bespaart u tot 20% energie en wordt de bereidingstijd met een vierde verkort.
Algemeen
Type kookplaat Inductie
Bediening
Type bediening Tiptoetsen
Functies
Timerfunctie
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 10200 W
Breedte 86 cm,mm
Gebruiksgemak
Aanduiding restwarmte
Kookplaatkenmerken
Aantal kookzones 5
Booster-functies
Veiligheid
Kinderbeveiliging

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 1.399,00
  • Excl. BTW: € 1.156,20

Tags: ESPIF8950INBlackLineBauknechtKookplaatkookplaten