CSA240/05 Senseo Select Koffiepadmachine Zijdewit mat Printen 

Geen voorraad

SENSEO® is nu onderdeel van de Conscious-collectieGeniet van heerlijke SENSEO® koffie en zorg tegelijkertijd voor onze planeet. Met de intuïtieve Intensity Plus-schuifregelaar kunt u met één druk op de knop genieten van drie heerlijke, goed uitgebalanceerde smaken. Met de geheugenfunctie kunt u een recept nauwkeurig naar smaak afstemmen.
  • Intensity Plus

  • Geheugenfunctie

  • Crema Plus

  • Glanzend wit, matte afwerkingMinder energieverbruik en 37%* Bio-based plasticMinder onderdelen, energiebesparing en meer gerecyclede materialen zorgen voor een duurzamere SENSEO® machine.Met de functie Onmiddellijk starten wordt uw koffie gezet zodra de machine is opgewarmdMet de functie Onmiddellijk starten wordt uw koffie direct gezet nadat de machine is opgewarmd. Na het koffiezetten schakelt het SENSEO apparaat automatisch uit om energie te besparen.Ontworpen voor een koelere planeetSenseo is onderdeel van de Conscious-collectieGeheugenfunctie om een recept precies naar uw smaak af te stemmenGeniet van uw eigen smaak door een recept op te slaan dat nauwkeurig is afgestemd op de ideale intensiteit en het perfecte volume. Geniet elke keer weer van een kopje SENSEO® dat is gezet zoals u het wilt.Crema Plus voor een fijner en nog fluweelzachter crèmelaagjeCrema Plus-technologie produceert een heerlijk fluweelzacht en fijn crèmelaagje voor elk kopje SENSEO® koffie.


Algemeen
Inhoud waterreservoir 0,9 Liter,ml
Pompdruk 1 bar
Fysieke kenmerken
Gewicht 2 g,kg
Kleur Wit
Gebruiksgemak
Druppelstop
Snoerlengte 0,8 cm,m,mm
Stroom
Vermogen 1450 kW,kWh,W
Veiligheid
Automatische uitschakeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 119,99
  • Excl. BTW: € 99,17

Tags: CSA24005SenseoSelectKoffiepadmachineZijdewitmatPhilipsKoffiemachineApparaten Koffiekoffiezetapparatenkoffiezetmachines