BCC13 Bean to cup Volautomatische koffiemachine automatisch melksysteem mat wit met inox Printen 

Geen voorraad

Van vers gemalen bonen tot een omhullend aroma: dankzij de volautomatische koffiemachine is het mogelijk om met één druk op de knop te genieten van de meest uiteenlopende dranken. Inclusief geïntegreerd melksysteem voor de automatische uitgifte van melkbereidingen.
  • Thermoblock verwarmingssysteem zorgt voor een snellere bereidingstijd van de machine en een nauwkeurige regeling van de temperatuur van het water voor de koffie-extractie.

  • Ingebouwde koffiemolen, de ware koffiesmaak van versgemalen bonen.

  • Van boon tot kopje: kant-en-klare drankjes met één druk op de knop

  • Compact en ruimtebesparend machineEFFICIËNT ONDERHOUDGemakkelijk te onderhouden met een verwijderbare zetgroep en tank waardoor de machine gemakkelijk kan worden gereinigd. Ten slotte kunt u door de directe maling van de koffie het gebruik van capsules vermijden, waardoor verspilling wordt geminimaliseerd.READY TO GOKlaar voor gebruik: stekker in het stopcontact en klaar voor gebruik zonder extra instellingenUITNEEMBARE ZETGROEPUitneembare zetgroep voor dagelijks gemakkelijk onderhoudGEMAKKELIJK DAGELIJKS GEBRUIKIntuïtieve gebruikersinterface met mechanische toetsen voor ’ONE TOUCH BEVERAGES’VERSCHILLENDE DRANKENMultidrankaanbieding mede dankzij de in hoogte verstelbare dispenser : meerkopsmontage van 90 mm tot 185 mm hoogte*COMPACTE AFMETINGENCompacte afmetingen: ruimtebesparend in de keukenEENVOUDIG GEBRUIKVul eenvoudig de container met uw favoriete koffiebonen en selecteer uw drank. Dankzij het intuïtieve bedieningspaneel en de one touch functies is je koffie binnen enkele seconden klaar.VERSCHILLENDE DRANKENVan versgemalen bonen kunt u naar uw smaak verschillende dranken verkrijgen: zwarte koffie, Espresso, Americano, Ristretto koffie en met melkopschuim-/stoomfunctie ook cappuccino's en latte macchiato.


Algemeen
Inhoud waterreservoir 1,4 Liter,ml
Pompdruk 19 bar
Soort koffie Espresso manuele
Type espressomachine Volautomatisch
Fysieke kenmerken
Breedte 18 cm,mm
Diepte 43,3 cm,mm
Gewicht 5 g,kg
Hoogte 33,6 cm,mm
Kleur Wit
Materiaal KUNSTSTOF / ROESTVRIJ STAAL
Type kunststof Tritan
Gebruiksgemak
Afneembaar waterreservoir
Automatische stop
Koffie
Automatisch Cappuccino
Automatisch Latte macchiato
Heetwaterfunctie
Inhoud bonenreservoir 150 g
Melk
Functie voor melk opschuimen
Onderhoud & Reiniging
Ontkalkingsfunctie
Stroom
Vermogen 1350 kW,kWh,W

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 799,00
  • Excl. BTW: € 660,33

Tags: BCC13BeantocupVolautomatischekoffiemachineautomatischmelksysteemmatwitmetinoxSmegEspressomachineToestellen EspressoApparaten espressoMachines Espresso