C9GMMB2 Printen 

Geen voorraad

Fornuis 90 x 60 x 90 - 6 branders gas - oven multifunctie - energieklasse A - zwartARM/RIJK GAS INFORMATIE

Momenteel verbruikt ongeveer de helft van al de Belgische gasverbruikers arm gas. Dit gas wordt geïmporteerd uit Nederland, echter zijn deze gasreserves aan het afnemen en verkiezen zij om de export van dat gas te stoppen tegen 2030. Dan schakelen deze verbruikers over naar rijk gas.Wat is het verschil tussen arm en rijk gas?Het type gas is gelijk, echter bevat rijk gas een iets andere samenstelling waardoor het ongeveer 15% meer energie bevat dan arm gas.

Praktisch wil dit zeggen dat per liter gasverbruik rijk gas ongeveer 15% meer energie gaat afgeven dan arm gas.

> Arm gas wordt ook aangeduid als ‘L’ gas of ‘G25’ (25 mbar druk)

> Rijk gas wordt ook aangeduid als ‘H’ gas of ‘G20’ (20 mbar druk)Ga ik hier iets van merken?Afhankelijk van de eerder gedane afstelling van uw toestel kan het zijn dat er geen afregelingen nodig zijn. Merkt u dat u op dezelfde gasstand als voorheen een hogere vlam uit uw toestel komt, of dat uw potten en pannen zwarte aanslag krijgen onderaan dan is een afstelling zeker nodig.ZIJN MIJN SMEG TOESTELLEN GESCHIKT VOOR RIJK GAS?

Alle Smeg toestellen geproduceerd vanaf 1990 kunnen zonder probleem functioneren op rijk gas. U kan dit zelf controleren: op het toestel (achterkant bij fornuizen, onderkant bij de gaskookplaten) vindt u een sticker zoals hier weergegeven. Deze sticker geeft de compatibiliteit van het toestel aan met de G20(rijk)/G25(arm) gastypes weer.Wat als ik merk dat mijn toestel toch niet compatibel is?Hiervoor kan u, na de omschakeling naar rijk gas, contact opnemen met uw installateur of u kan ook deze service met onze eigen Smeg techniekers via deze link aanvragen. Deze aanpassing kan enkel door een gekwalificeerde technieker uitgevoerd worden.Deze afstelling zal een half uurtje tot een uurtje duren en kan enkel door een gekwalificeerde technieker uitgevoerd worden.


Algemeen
Inhoud ovenruimte 115 Liter
Type kookplaat Gas
Verwarmingswijze Microgolf
Energieverbruik
Elektrisch verbruik per cyclus (conventioneel) 1,21 kWh
Elektrisch verbruik per cyclus (hetelucht) 0,98 kWh
Energieklasse A
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 3200 W
Breedte 90 cm,mm
Diepte 60 cm,mm
Hoogte 90 cm,mm
Kleur Zwart
Kookplaatkenmerken
Aantal kookzones 6
Ovenkenmerken
Aantal ovenfuncties 8
Aantal ovens 1
Brandstof oven 1 Elektrisch
Maximale oventemperatuur 260 °C
Minimale oventemperatuur 50 °C

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 2.299,00
  • Excl. BTW: € 1.900,00
A

Tags: C9GMMB2Design RangeSmegFornuis