Dolce Gusto Infinissima Touch YY4653FD Taupe Printen 

Geen voorraad

Met zijn strakke ontwerp gebaseerd op het oneindigheidssymbool is de Infinissima een koffiemachine met eindeloze mogelijkheden die uw vrienden en familie ongetwijfeld zullen verrassen.Geniet in enkele seconden van koffiedrankjes van professionele kwaliteit dankzij de NESCAFÉ® Dolce Gusto® INFINISSIMA Touch van Krups, onze automatische koffiemachine met hoge druk (tot 15 bar). Bereid snel en gemakkelijk meer dan 35 warme en koude dranken van ons coffeeshopmenu met één druk op de knop en het gebruiksvriendelijke ledtouchscreen. Kies een van onze luchtdichte NESCAFÉ® Dolce Gusto®-capsules voor heerlijke koffies met een dikke, fluweelzachte crèmelaag. En met de XL-cupfunctie gaat u nog een stapje verder. Geniet thuis én onderweg van heerlijke koffiedranken. Met zijn strakke ontwerp gebaseerd op het oneindigheidssymbool is de Infinissima een koffiemachine met eindeloze mogelijkheden die uw vrienden en familie ongetwijfeld zullen verrassen. INFINISSIMA Touch is de eenvoudigste manier om thuis een coffeeshopervaring te beleven, met zijn uitneembaar watterreservoir van 1,2 l en het eenvoudig te draaien opvangbakje.Automatic-technologie:

Plaats eenvoudigweg de door u gekozen NESCAFÉ® Dolce Gusto®_capsule, pas uw drankje desgewenst aan met een enkele draai aan de knop en druk vervolgens op 'play': eens uw koffiemachine de perfecte dosis bereikt heeft, zal het automatisch stoppen om u aan te geven dat het drankje klaar is.Xl-functie voor grote koffies: Alles groots ervaren en beleven — dat kan!

Met de XL-functie geniet u onderweg of thuis van nog meer koffie.Warm en koud:

Uw koffiemachine is zo veelzijdig dat u eenvoudig overheerlijke koude dranken kunt bereiden.Probeer zeker eens onze New Orleans Style Cold Brew Coffee!Koffie van professionele kwaliteit:

Geniet van meer dan 35 premium koffiecreaties uit ons coffeeshopmenu, voor elke koffieliefhebber wat wils! Geniet van een keuze uit krachtige ristretto, intense espresso, aromatische lungo en complete grande tot schuimende cappuccino en gladde latte macchiato of zelfs warme chocolademelk, thee en koude dranken.Pomp met hoge druk:

Dankzij de krachtige pomp die aan maximaal 15 bar de delicate smaak en premium aroma's van de koffiecapsules perfect weet te extraheren, maakt u in minder dan 30 seconden de allerbeste koffie met een dikke, fluweelzachte crema.Herstelbaar product: 

Dit product met 10-jaar lange gewaarborgde herstelbaarheid bij 6500 herstelcentra wereldwijd maakt deel uit van de zuinigere en milieugerichte aanpak die bij Krups hoog in het vaandel staatLuchtdicht afgesloten capsules:

Onze luchtdicht afgesloten cups houden de koffie vers zodat u telkens opnieuw kan genieten van een rijk aroma in elk kopje.Twee jaar garantie:

Gebruik het apparaat met een gerust hart, dankzij een garantie van twee jaar.Energiezuinig:

Deze koffiemachine heeft niet alleen een A+-energieniveau maar ook een ecostand die het toestel automatisch uitschakelt als het 1 minuut lang niet gebruikt.


Algemeen
Capaciteit (kopjes) 1
Inhoud waterreservoir 1,2 Liter,ml
Pompdruk 15 bar
Soort koffie Dolce Gusto Capsules
Fysieke kenmerken
Kleur Grijs
Kleur/Stijl Taupe
Stroom
Vermogen 1500 kW,kWh,W
Veiligheid
Automatische uitschakeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

50% terugbetaald bij aankoop van een deelnemend Nescafé Dolce Gusto - Krups toestel.

Tags: DolceGustoInfinissimaTouchYY4653FDTaupeKrupsKoffiemachineApparaten Koffiekoffiezetapparatenkoffiezetmachines