CPF9GMAN1 Printen 

Geen voorraad

Fornuis 90 x 60 - 6 branders gas - oven multifunctie - energieklasse A - vapor clean reiniging - antracietARM/RIJK GAS INFORMATIE

Momenteel verbruikt ongeveer de helft van al de Belgische gasverbruikers arm gas. Dit gas wordt geïmporteerd uit Nederland, echter zijn deze gasreserves aan het afnemen en verkiezen zij om de export van dat gas te stoppen tegen 2030. Dan schakelen deze verbruikers over naar rijk gas.Wat is het verschil tussen arm en rijk gas?Het type gas is gelijk, echter bevat rijk gas een iets andere samenstelling waardoor het ongeveer 15% meer energie bevat dan arm gas.

Praktisch wil dit zeggen dat per liter gasverbruik rijk gas ongeveer 15% meer energie gaat afgeven dan arm gas.

> Arm gas wordt ook aangeduid als ‘L’ gas of ‘G25’ (25 mbar druk)

> Rijk gas wordt ook aangeduid als ‘H’ gas of ‘G20’ (20 mbar druk)Ga ik hier iets van merken?Afhankelijk van de eerder gedane afstelling van uw toestel kan het zijn dat er geen afregelingen nodig zijn. Merkt u dat u op dezelfde gasstand als voorheen een hogere vlam uit uw toestel komt, of dat uw potten en pannen zwarte aanslag krijgen onderaan dan is een afstelling zeker nodig.ZIJN MIJN SMEG TOESTELLEN GESCHIKT VOOR RIJK GAS?

Alle Smeg toestellen geproduceerd vanaf 1990 kunnen zonder probleem functioneren op rijk gas. U kan dit zelf controleren: op het toestel (achterkant bij fornuizen, onderkant bij de gaskookplaten) vindt u een sticker zoals hier weergegeven. Deze sticker geeft de compatibiliteit van het toestel aan met de G20(rijk)/G25(arm) gastypes weer.Deze indicatie kan u ook vinden in de handleiding van de meeste toestellen. Als het toestel compatibel is met G20 (en G25) dan is er geen verdere aanpassing nodig.


De nieuwe Portofino lijn is geïnspireerd door het kleurrijke landschap van het beroemde Italiaanse kustplaatsje Portofino. Levendige kleuren, waaronder rood, geel en olijfgroen, kenmerken de fornuizen en afzuigkappen in de nieuwe esthetische lijn.
Algemeen
Fornuistype Gas
Inhoud ovenruimte 115 Liter
Energieverbruik
Elektrisch verbruik per cyclus (conventioneel) 1,21 kWh
Elektrisch verbruik per cyclus (hetelucht) 0,98 kWh
Energieklasse A
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 3200 W
Afwerking materiaal Gelakt
Breedte 900 cm,mm
Diepte 600 cm,mm
Hoogte 900 cm,mm
Kleur Grijs
Kleur/Stijl Antraciet
Ovenverlichting
Kookplaatkenmerken
Aantal kookzones 6
Kookplaat grill
Ovenkenmerken
Aantal ovenfuncties 8
Aantal ovens 1
Brandstof oven 1 Elektrisch
Maximale oventemperatuur 280 °C
Minimale oventemperatuur 50 °C

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 3.199,00
  • Excl. BTW: € 2.643,80
A

Tags: CPF9GMAN1PortofinoSmegFornuis