AFB 18412 Printen 

Geen voorraad

NOFROSTNooit meer ontdooien.

Dankzij de NoFrost technologie van geventileerde koele lucht wordt er geen ijs meer gevormd in de diepvriezer.FREEZECONTROLFreezeControl reduceert de temperatuurvariaties in de diepvriezer tot een minimum en garandeert het optimaal bewaren van bevroren levensmiddelen: tot 50% minder verkleuring. Smaak en kleur blijven behouden.SNELVRIESFUNCTIESneller invriezen.

Met de snelvriesfunctie stelt u de temperatuur op 10 graden kouder in dan de laagste instelling om voedsel snel in te vriezen om zo de voedingswaarde te behouden.ELEKTRONISCHE BEDIENINGMoeiteloos bedienen.

Deze Whirlpool diepvriezer is uitgerust met een elektronisch display ontworpen voor het meest eenvoudige gebruiksgemak.ALARMStroomstoring? Geen probleem. Dankzij Blackout Alert wordt de temperatuur in uw diepvriezer in de gaten gehouden. Een rood lampje informeert u als de temperatuur onder de -8°C komt.ECONIGHTBespaar op energiekosten.

De EcoNight functie optimaliseert het energieverbruik door zijn ontdooicyclus tijdens daluren uit te voeren.18MDeze integreerbare diepvriezer is 180 cm hoog.WATERAFVOERSYSTEEMEenvoudig ontdooien.

Deze Whirlpool diepvriezer is uitgerust met een waterafvoersysteem waardoor u moeiteloos ontdooit en schoonmaakt.ENERGIEKLASSE A++Uitstekende energie-efficiëntie.

Met de energieklasse A++ biedt dit Whirlpool apparaat zowel uitstekende resultaten als een zeer efficiënt energieverbruik.ENERGIEBESPARINGSnel temperatuurherstel zorgt voor maximale energiebesparing en bescherming van het voedsel.BINNENVERLICHTINGPerfecte verlichting.

Deze Whirlpool diepvriezer is voorzien van verlichting waardoor u altijd moeiteloos kunt vinden wat u zoekt.DRAAIRICHTING DEUR VERWISSELBAARDe draairichting van de deur is verwisselbaar zodat u deze kan aanpassen volgens uw keukeninrichting - kies ervoor om de deur rechts of links te openen.TRANSPARANTE LADENDoor de transparante laden ziet u onmiddellijk wat er in de laden ligt zonder dat u de laden telkens hoeft te openen.


Algemeen
Type inbouwdiepvriezer Onderbouw
Energieverbruik
Energieklasse E
Geluidsniveau 38 dB,dB(A),W
Geluidsniveau-klasse C
Jaarlijks elektrisch verbruik 235 kWh
Fysieke kenmerken
Breedte 54 cm,mm
Diepte 54,5 cm,mm
Hoogte 177,1 cm,mm
Omkeerbare deur
Vriezen
Invriescapaciteit 21 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 209 Liter
No Frost
Super invriezen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 1.459,99
  • Excl. BTW: € 1.206,60
E

Tags: AFB18412WhirlpoolDiepvriezer inbouwInbouw-diepvriezers