ARG 8151 Printen 

Geen voorraad

6TH SENSE TECHNOLOGIEDe 6TH SENSE technologie regelt en corrigeert de temperatuurvariaties onmiddellijk om ervoor te zorgen dat het voedsel goed blijft en de smaak en kwaliteit behouden blijven. De optimale temperatuur wordt 5 keer sneller automatisch hersteld dan in een klassieke koelkast*.

(* In vergelijking met een vergelijkbare Whirlpool koelkast zonder 6TH SENSE technologie.)GELUIDSNIVEAU: 35 DBAMet een geluidsniveau van 35 dBA staat deze koelkast garant voor een rustige en stille sfeer in de keuken.AUTOMATISCH ONTDOOIENMoeiteloos ontdooien.

Verwijdert op efficiënte wijze het ijs in uw koelkast.ELEKTRONISCH BEDIENINGSPANEELDeze Whirlpool koelkast heeft een elektronisch bedieningspaneel dat de juiste parameterinstellingen garandeert voor ideale prestaties en temperatuurregeling.LED-VERLICHTINGPerfecte verlichting.

Een energie-efficiënt LED-verlichtingssysteem zorgt voor een gelijkmatige verlichting waardoor u altijd moeiteloos kunt vinden wat u zoekt.CAPACITEIT 185 - 245 LITERAlle ruimte die u wenst.

De grote inhoud van deze Whirlpool koelkast biedt alle ruimte die u nodig heeft om uw voedsel te bewaren.SPACE MANAGEMENTAlle ruimte die u wenst.

De grote inhoud van deze Whirlpool koelkast biedt alle ruimte en flexibiliteit die u nodig heeft om uw voedsel te bewaren.FLESSENVAKVeilig bewaren.

Het flessenvak van deze Whirlpool koelkast biedt de perfecte oplossing voor het bewaren van flessen.DIVIDER VOOR FLESSENVeilig bewaren.

De divider voor flessen van deze Whirlpool koelkast biedt de perfecte oplossing voor het bewaren van flessen.TWEEDE GROENTEBAKAlle ruimte die u wenst.

Deze Whirlpool koelkast heeft een tweede groentebak zodat u voldoende ruimte heeft voor al uw groenten en fruit.ZUIVELVAKZuivel bewaren.

Deze Whirlpool koelkast heeft een ruim vak speciaal voor zuivel om het vermengen van geur en smaak tegen te gaan.ENERGIEBESPARINGUltrasnel temperatuurherstel.

Deze technologie biedt ultrasnel temperatuurherstel waardoor het energieverbruik verlaagd wordt en voedsel langer vers blijft.ENERGIEKLASSE A++Uitstekende energie-efficiëntie.

Met de energieklasse A++ biedt dit Whirlpool apparaat zowel uitstekende resultaten als een zeer efficiënt energieverbruik.GLAZEN LEGPLATEAUEen passie voor schoonheid in elk detail.

Deze Whirlpool koelkast heeft glazen legplateaus en combineert hiermee design en functionaliteit voor de beste gebruikerservaring.DIVIDER VOOR FLESSENVeilig bewaren.

De divider voor flessen van deze Whirlpool koelkast biedt de perfecte oplossing voor het bewaren van flessen.DRAAIRICHTING DEUR VERWISSELBAARDe draairichting van de deur is verwisselbaar zodat u deze kan aanpassen volgens uw keukeninrichting - kies ervoor om de deur rechts of links te openen. 


Algemeen
Totale netto inhoud 241 Liter
Type koelkast Inbouw
Vriesgedeelte
Energieverbruik
Energieklasse E
Geluidsniveau 35 dB,dB(A),W
Geluidsniveau-klasse B
Jaarlijks elektrisch verbruik 105 kWh
Fysieke kenmerken
Breedte 54 cm,mm
Diepte 54,5 cm,mm
Hoogte 139 cm,mm
Ingebouwde LED verlichting
Klimaatklasse SN (10-32°C)
Koelen
Totale netto inhoud koelkast 241 Liter

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 1.149,99
  • Excl. BTW: € 950,41
E

Tags: ARG8151WhirlpoolKoelkast inbouwInbouw-koelkastenIjskasten inbouw