BI WMWG 71483E EU N Printen 

Geen voorraad

6TH SENSE technologieDankzij intelligente sensoren die de lading in de trommel meten, past de 6TH SENSE technologie automatisch het water- en energieverbruik en de duur van het programma aan. Zo bespaart u tot 50% water, elektriciteit en tijd. De 6TH SENSE technologie garandeert u een minimaal verbruik, ongeacht de lading wasgoed.*

* Besparingen bij een lading van 6 kg en een lading van 1 kg in een Whirlpool wasmachine voorzien van de 6TH SENSE technologie, bij het programma Katoen 60 °C met de optie Snelwas.SoftMoveDe SoftMove technologie is ontworpen voor optimale verzorging van elk soort stof: de technologie biedt aangepaste bewegingen van de trommel voor wat betreft snelheid en soort rotatie, voor subtiele behandeling van de stoffen en kleuren.FreshCareAltijd fris wasgoed.

De FreshCare optie zorgt ervoor dat de trommel na het einde van het wasprogramma omwentelingen maakt zodat het wasgoed fris blijft.SenseInverter MotorEen stille kracht.

De innovatieve SenseInverter inductiemotor is extra stil, heeft een lange levensduur en biedt een uitstekend energieverbruik.1400 tpmUitstekende snelheid. Deze Whirlpool wasmachine heeft een toerental van 1400 toeren per minuut.Ultieme energie-efficiëntie: A+++-10%Ongeëvenaarde energie-efficiëntie. Deze Whirlpool wasmachine heeft een A+++ energielabel en vermindert het energieverbruik met 10%.7 kg capaciteitDeze Whirlpool wasmachine heeft een trommelcapaciteit van 7 kg wasgoed.WaterbeveiligingssyseemBescherming tegen waterlekken. De waterstopbeveiliging zorgt ervoor dat de watertoevoer naar het apparaat onmiddelijk stopt in geval van waterlekken.


Algemeen
Trommelinhoud 7 kg
Type wasmachine Frontlader
Zwiersnelheid (maximaal) 1400 t/min
Energie
Geluidsniveau wassen 46 dB,dB(A)
Jaarlijks waterverbruik 10840 Liter
Wasresultaat A
Energieverbruik
Capaciteit voor Eco 40-60° programma 7 kg
Droogresultaat B
Energieklasse D
Energieverbruik per 100 cycli 69 kWh
Geluidsniveau centrifugeren 72 dB,dB(A)
Geluidsniveau-klasse A
Gewogen waterverbruik per cyclus 44 Liter
Tijdsduur Eco 40-60° programma 3:25
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 1850 W
Breedte 60 cm,mm
Diepte 55 cm,mm
Gewicht 64,4 g,kg
Hoogte 82 cm,mm
Kleur Wit
Gebruiksgemak
Aanduiding resttijd
Uitgestelde start
Programma's
Aantal programma's 14
Wasprogramma's Katoen
Veiligheid
Beveiliging tegen waterschade
Kinderbeveiliging

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 1.049,99
  • Excl. BTW: € 867,76
D

Tags: BIWMWG71483EEUNWhirlpoolWasmachine