Artisan 4,8L Pebbled palm + geblokte kom 5KSM156QPEPP Printen 

Geen voorraad

Pebbled palm + geblokte komVerjaardagen, jubilea, bruiloften en geboorten: de belangrijkste momenten in het leven kunnen worden uitgedrukt in deze kostbaarste van alle kleuren. De glinsterende parelmoer glans trekt de aandacht op elk werkoppervlak: Frosted Pearl herinnert altijd aan de speciale gelegenheden in het leven.De originele planeetmenger - waarin de garde in de ene richting draait terwijl hij roert en in de andere richting draait - brengt de ingrediënten keer op keer terug naar het midden van de kom. De in totaal 10 snelheidsniveaus zorgen voor snel, grondig en nauwkeurig mengen zoals vereist. De motor met directe aandrijving in de kop van de foodprocessor brengt het vermogen direct over op de accessoires en de opzetstukken, waardoor de 300 W meer dan voldoende is. In tegenstelling tot Kitchenaid hebben veel andere keukenmachines de motor in de basis, waardoor er meer vermogen nodig is. De Kitchenaid keukenmachine is dus: efficiënt, betrouwbaar en duurzaam!Kleine en grote hoeveelheden verwerk je in de 4,8 liter glazen kom met volumeschaal.

Koken is een proces dat veel eisen stelt. Daarom zijn Kitchenaid-keukenmachines zo veelzijdig.Er is een uitgebreid assortiment standaard- en optionele accessoires beschikbaar voor uw vele culinaire behoeften, die eenvoudig via de bevestigingsnaaf aan de bovenkant van de machine worden bevestigd. Met de praktische accessoire-hub kunt u vlees hakken, groenten snijden, pasta rollen en snijden, en vele andere kookmethoden.  


Gemaakt om te werken en lang mee te gaan. Met een uitgebreid assortiment hulpstukken om uit te kiezen, gaat er een heel nieuwe wereld van mogelijkheden voor u open.

Elke kok drukt zich op een heel eigen manier uit. Een persoonlijke wijze, die alle zintuigen omvat: zien, aanraken, proeven. Het unieke professionele ontwerp van de KitchenAid Artisan® mixer/keukenrobot maakt deze tot een verlenging van uw handen, uw verbeeldingskrachten, uw vaardigheid. Met zijn veelzijdigheid en flexibiliteit kan hij u inspireren en helpen om telkens weer iets heel speciaals te maken.
Accessoires
Aantal mengkommen 1
Deeghaak/kneedmes meegeleverd
Graanmolen meegeleverd optional
Klopper/Garde meegeleverd
Kom meegeleverd
Pastapers meegeleverd optional
Platte menghaak meegeleverd
Raviolimaker meegeleverd optional
Roomijsmaker meegeleverd optional
Schenkschild meegeleverd
Spiraalsnijder meegeleverd optional
Vleesmolen meegeleverd optional
Worstvulapparaat meegeleverd optional
Algemeen
Type keukenrobot Keukenrobot
Ergonomie
Kantelbaar
Functies
Kookfunctie
Fysieke kenmerken
Inhoud kom 4,8 Liter
Kleur Grijs
Kleur/Stijl Pebbled Palm
Materiaal KUNSTSTOF
Stroom
Vermogen 300 kW,kWh,W

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 849,00
  • Excl. BTW: € 701,65

Tags: Artisan48LPebbledpalmgebloktekom5KSM156QPEPPArtisan Mixer 48lKitchenAidKeukenrobot