5KSB6061 Artisan Blender Onyx Zwart Printen 

Geen voorraad

Blender High Performance - Artisan maakt zelfs harde ingrediënten fijn en dikke mengsels perfect glad.
  • Hoogwaardig driedelig blendsysteem van KitchenAid

  • 1.75 L BPA-vrije enkelwandige mengbeker

  • Eenvoudige regelknoppen met variabele snelheid van 1-9 en puls

  • Taaie ingrediënten met de stamper verwerken. Voor extra dikke blendsHelpt ingrediënten naar de messen toe te trekken voor een glad resultaat

  • Bereik uw ideale structuur

  • Zacht, niet te dik en romig? Met onze nieuwe blender met sterke prestaties kunt u de consistentie krijgen waar u dol op bent!Bereik uw ideale structuurZacht, niet te dik en romig? Met onze nieuwe blender met sterke prestaties kunt u de consistentie krijgen waar u dol op bent!KUNT U HET DROMEN? DAN KUNT U HET MENGEN!De kracht om alles te mengen, van noten tot ijs, voor een zacht resultaat, telkens opnieuw.ZACHT MAAR STERK.Stevige, zware, gegoten metalen constructie: ze beweegt niet.SCHOON HOUDEN? MAKKELIJK!Onze blender is volledig vaatwasbestendig. Maak u dus geen zorgen om de zaak grondig aan te pakken en even grondig vuil te maken.De hele dagEen blender die u de hele dag volgt. Van het ontbijt tot het avondeten is elk mengsel perfect. Experimenteer met de structuur van uw mengsels door variabel toerental en puls te gebruiken.#healthy #gezondBehoud alle heerlijke voedingsstoffen van elke bereiding: de smaak kiezen zonder voeding te verliezen.Uw stijlEen blender die u trots op het aanrecht mag zetten. De stevige basis ervan houd hem op z'n plaats, ongeacht hoe hard u hem doet werken.


Gemaakt om te werken en lang mee te gaan. Met een uitgebreid assortiment hulpstukken om uit te kiezen, gaat er een heel nieuwe wereld van mogelijkheden voor u open. Elke kok drukt zich op een heel eigen manier uit. Een persoonlijke wijze, die alle zintuigen omvat: zien, aanraken, proeven. Het unieke professionele ontwerp van de KitchenAid Artisan® mixer/keukenrobot maakt deze tot een verlenging van uw handen, uw verbeeldingskrachten, uw vaardigheid. Met zijn veelzijdigheid en flexibiliteit kan hij u inspireren en helpen om telkens weer iets heel speciaals te maken.
Accessoires
Inhoud beker 1 1,75 Liter,ml
Algemeen
Aantal snelheden 9
Elektrisch
Inhoud 1,75 cl,g,kg,Liter,ml
Functies
Kookfunctie
Pulse-toets
Fysieke kenmerken
BPA-vrij
Kleur Zwart
Kleur/Stijl Onyx Zwart
Materiaal POLYCARBONAAT
Materiaal kan/kom Kunststof
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendige onderdelen
Stroom
Vermogen 1800 kW,kWh,W

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 699,00
  • Excl. BTW: € 577,69

Tags: 5KSB6061ArtisanBlenderOnyxZwartArtisanKitchenAidBlender