CTAC2 8905AFS AL Printen 

Geen voorraad

Inductiekookplaat, 86 cm,10 zones (8 FlexiFull + 2 zones), 10 boosters, Assisted display, 6th Sense,power management, tiptoetsbediening met premium slider, aluminium kaderEen elegante technologie die de pan en niet de kookplaat verwarmt, energieverspreiding beperkt en perfecte kookresultaten biedt. Elektrisch. 6 inductiezones. De FlexiCook technologie laat u meerdere zones samenvoegen, ideaal voor grotere potten en pannen. Slidercontrole, voor een eenvoudige bediening.Active Cook-modus helpt stap-voor-stap bij het bereiden van elk recept. Bereik altijd de gewenste resultaten op de meest intuïtieve manier.Flexibele kookplaat

De intelligente FlexiCook-functie van de Bauknecht inductiekookplaat herkent zelfstandig het aantal pannen, inclusief hun grootte en positie. Zo kunt u zonder problemen twee pannen op verschillende temperaturen verhitten. Laat bijvoorbeeld de ene koken, terwijl de andere pruttelt. Ook is het mogelijk om twee kookzones te combineren voor een grote pan of grillplaat met een gelijkmatige temperatuur. U kunt de pot of pan vrij verplaatsen binnen de FlexiCook-zone. Bij het verplaatsen van de pot of pan binnen de FlexiCook-zone worden de instellingen overgedragen; de brug daartussen wordt gedeactiveerd.Dankzij de boosterfunctie bereikt uw kookplaat snel de gewenste temperatuur, zodat gerechten snel op tafel staan.Smelten zonder au bain-marie.

Mogelijk op inductie- en keramische kookplaten die de pan op een constante temperatuur van ca. 35°C houden.Intelligent en efficiënt.

Geniet van volledige flexibiliteit en bespaar tegelijkertijd op uw energiekosten. Dankzij de innovatieve inductietechnologie wordt de warmte direct aan de bodem van de pot of pan opgewekt - en pas wanneer deze op de kookplaat staat. De warmte is snel te regelen, net zoals bij gaskookplaten.


Algemeen
Inbouwwijze Inbouw
Type kookplaat Inductie
Bediening
Type bediening Slider
Functies
Timerfunctie
Fysieke kenmerken
Afwerking rand Aluminium Kader
Breedte 86 cm,mm
Diepte 51 cm,mm
Hoogte 5,1 cm,mm
Kleur Zwart
Nisbreedte (minimaal) 84 cm,mm
Nisdiepte (minimaal) 48 cm
Gebruiksgemak
Aanduiding restwarmte
Kookpot/pan detectie
Kookplaatkenmerken
Aantal kookzones 6
Booster-functies
Met zone koppeling
Variabele kookzones

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 1.899,99
  • Excl. BTW: € 1.570,24

Tags: CTAC28905AFSALBauknechtKookplaatkookplaten