FT CM10 7B EU Printen 

Geen voorraad

FRESHCARE+FreshCare+ is de oplossing om wasgoed tot 6 uur na het einde van de cyclus fris te houden in de trommel, alsof het nog maar net droog is. FreshCare+ behoudt een constante temperatuur tussen 35° en 42° in de trommel, terwijl zachte trommelbewegingen zorgen voor minder kreuken. FreshCare+ creëert de perfecte omstandigheden om wasgoed fris en geurvrij te houden en kreuken worden vermeden. Zo kunt u het wasgoed uitladen wanneer het u past.

[i] FreshCare+ houdt tot 6 uur na het einde van de droogcyclus de verspreiding van de belangrijkste oorzaken van slechte geurtjes (in de droogkast) tegen. Niet combineerbaar met programma's voor delicaat wasgoed en met de droogniveaus Extra droog en Kastdroog.EASY CLEANINGVerwijder en reinig de filter in slechts drie eenvoudige stappen.XXL PROGRAMMAExtra veel ruimte.

In de grote trommel heeft uw wasgoed alle ruimte die het nodig heeft. Met dit programma worden zelfs grote ladingen perfect gedroogd.JEANSEen programma speciaal voor jeanskleding.ZIJDEBehoedzaam drogen van zijden kleding.

Dit programma droogt zijden kledingstukken voorzichtig en op een zeer lage temperatuur.SPORTPerfect voor sportkleding.

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor het drogen van sportkleding van synthetisch materiaal of katoen.CAPACITEIT 7 KGAlle ruimte die u nodig heeft.

Met een capaciteit van 7 kg biedt deze droogautomaat u alle ruimte die u nodig heeft voor het drogen van uw wasgoed.ZEER STILErvaar de stilte.

Deze Whirlpool droogautomaat biedt de beste resultaten tegen een zeer laag geluidsniveau.ENERGIEKLASSE BEnergie-efficiëntie.

Deze Whirlpool droogautomaat behoort tot energieklasse BTROMMELAFWERKINGHet gewelfde patroon en de lifters zijn ontworpen voor een optimaal droogresultaat en de beste zorg voor al uw kleding.


Algemeen
Trommelinhoud 7 kg
Type droogkast Condens
Bediening
Bediening op afstand
Energieverbruik
Droogresultaat B
Energieklasse B
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 2700 W
Breedte 59,5 cm,mm
Diepte 64,9 cm,mm
Gewicht 38,5 g,kg
Glazen deur
Hoogte 86 cm,mm
Kleur Wit
Programma's
Droogprogramma's Delicaat

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 429,00
  • Excl. BTW: € 354,55

Tags: FTCM107BEUWhirlpoolDroogkast