ST U 83X EU Printen 

Geen voorraad

De unieke 6TH SENSE 3Dry technologie stuurt het droogproces op intelligente wijze aan, terwijl de 3DRY-technologie de warmte gelijkmatig door de trommel verspreidt via verschillende warme luchtstromen. Voor een gelijkmatig droogresultaat, ook bij grotere items.De 6TH SENSE technologie detecteert automatisch de hoeveelheid wasgoed en selecteert de juiste droogtijd. Zo is de was altijd perfect droog en bespaart u tijd en energie.FRESHCARE+FreshCare+ is de oplossing om wasgoed tot 6 uur na het einde van de cyclus fris te houden in de trommel, alsof het nog maar net droog is. FreshCare+ behoudt een constante temperatuur tussen 35° en 42° in de trommel, terwijl zachte trommelbewegingen zorgen voor minder kreuken. FreshCare+ creëert de perfecte omstandigheden om wasgoed fris en geurvrij te houden en kreuken worden vermeden. Zo kunt u het wasgoed uitladen wanneer het u past.

[i] FreshCare+ houdt tot 6 uur na het einde van de droogcyclus de verspreiding van de belangrijkste oorzaken van slechte geurtjes (in de droogkast) tegen. Niet combineerbaar met programma's voor delicaat wasgoed en met de droogniveaus Extra droog en Kastdroog.EASY CLEANINGVerwijder en reinig de filter in slechts drie eenvoudige stappen.SENSEINVERTER-MOTORDeze zeer energiezuinige motor heeft een variabele snelheid voor geavanceerde prestaties. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw kleding de allerbeste zorg krijgt.XXL PROGRAMMAExtra veel ruimte.

In de grote trommel heeft uw wasgoed alle ruimte die het nodig heeft. Met dit programma worden zelfs grote ladingen perfect gedroogd.CAPACITEIT 8 KGAlle ruimte die u nodig heeft.

Met een capaciteit van 8 kg biedt deze droogautomaat u alle ruimte die u nodig heeft voor het drogen van uw wasgoed.ZEER STILErvaar de stilte.

Deze Whirlpool droogautomaat biedt de beste resultaten tegen een zeer laag geluidsniveau.ENERGIEKLASSE A+++Uitstekende energie-efficiëntie.

Met de A+++ energieklasse zorgt deze droogautomaat voor zowel uitstekende droogresultaten als voor een zeer efficënt energieverbruik.ENERGIEBESPARINGBuitengewone energiebesparing.

Het milieuvriendelijke design van deze droogautomaat zorgt voor zowel ideale droogresultaten als een verlaagd energieverbruik.TRANSPARANTDe transparante deur maakt van deze droogautomaat een eye-catcher bij u thuis.GEBRUIKSVRIENDELIJK BEDIENINGSPANEELIntuïtieve bediening.

Deze Whirlpool droogautomaat is uitgerust met een intuïtief en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel.


Algemeen
Trommelinhoud 8 kg
Type droogkast Warmtepomp
Energieverbruik
Droogresultaat A
Droogtijd (volledig geladen katoen) 165 min/cycle
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 62 dB,dB(A),W
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 700 W
Breedte 59 cm,mm
Diepte 65,6 cm,mm
Gewicht 44 g,kg
Glazen deur
Hoogte 84,9 cm,mm
Kleur Wit
Gebruiksgemak
Aanduiding ledigen condenswater
Uitgestelde start

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

A+++
  • € 799,00
  • Excl. BTW: € 660,33

Tags: ecolabelSTU83XEUWhirlpoolDroogkast