ESW 7020 OBSW Printen 

Geen voorraad

Greeploze culinaire lade van 29 cm hoog voor het voorverwarmen van servies, van gerechten en voor slow cooking.Capaciteit: servies voor 12 personen.
  • Het ultieme genot: slow cooking

  • Altijd de juiste temperatuur: vier functies

  • Comfortabel en eenvoudig: touch-bediening

  • Eenvoudig openen van de lade: Push2open

  • Zeker is zeker: timerfunctie met automatisch uitschakelenWeinig hitte voor aromatisch resultaat Verwen kwalitatief hoogwaardig vlees met slow cooking: met deze professionele methode wordt het vlees op lage temperaturen behoedzaam bereid, zodat aroma's en voedingsstoffen grotendeels behouden blijven. Uw vleesgerechten worden zacht, aromatisch en mals en kunnen na het bereidingsproces direct worden aangesneden. De anders benodigde rusttijd vervalt, aangezien het vocht in het vlees gelijkmatig is verdeeld. Diverse mogelijkheden Of u nu chocolade wilt smelten of uw voedingsmiddelen behoedzaam wilt ontdooien: met de culinaire lade van Miele kunt u de meest uiteenlopende gerechten helemaal naar uw wens en smaak bereiden – altijd perfect en van de beste kwaliteit. Het hoogtepunt: dankzij de functie “slow cooking” wordt elke soort vlees bijzonder mals en zacht. Praktisch en ergonomisch Dankzij de handige FlexiClips kan de culinaire lade van Miele compleet worden geopend. Dit maakt het in- en uitladen beduidend makkelijker en zorgt voor een comfortabele handhaving. Vanwege de stabiele telescoopgeleiders kunt u de lade eenvoudig in- en uitschuiven. Een aanraking volstaat Hebt u uw handen vol? Geen probleem, druk voorzichtig op de lade en deze gaat direct open dankzij het handige Push2open-mechanisme. Een veerspanning zorgt ervoor dat de lade ver open gaat en u deze gemakkelijk kunt inladen en bedienen. Het bewust achterwege laten van een handvat creëert bovendien perfecte homogeniteit in het design met onze inbouwtoestellen. Zorgeloos comfort Onbezorgd genieten: de 4-uur-Timer maakt het mogelijk om ook tijdens het bereidingsproces aandacht aan andere dingen te schenken, want de culinaire lade van Miele schakelt na afloop van de geprogrammeerde tijd automatisch uit. Daardoor geniet u van meer vrijheid bij het koken en kunt u zich op andere zaken concentreren. 


PureLine staat voor uitgepuurd design. Deze toestellen gaan perfect op in een moderne keuken met een minimalistische look. De uitgestrekte glazen oppervlakken van PureLine geven de toestellen een rustige uitstraling. Kenmerkend voor deze toestellen zijn de horizontale roestvrijstalen elementen en de vrijwel zwevende greep, die contrasteert met het diepzwarte glas erachter.
Bediening
Regelbare temperatuur
Functies
Warmhoudfunctie
Fysieke kenmerken
Breedte 59 cm,mm
Diepte 57 cm,mm
Hoogte 28,9 cm,mm
Kleur Zwart
Nisbreedte (minimaal) 56 cm,mm
Nisdiepte (minimaal) 55 cm
Nishoogte (minimaal) 29 cm,mm
Ovenkenmerken
Langzaam Garen
Ontdooifunctie
Rijzen van deeg
Stroom
Vermogen 700 kW,kWh,W
Verwarmen
Maximum temperatuur 85 °C

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 1.279,00
  • Excl. BTW: € 1.057,02

Tags: ESW7020OBSWPureLineMieleWarmhoudladesLades gerechten warm houden