ECSK9 P845 PT Printen 

Geen voorraad

Geavanceerde elektrische technologie laat u tijdens het koken energie besparen. Capaciteit van 29 liter.Ruime inhoud van 29 liter. De revolutionaire iXelium behandeling beschermt uw stoomoven tegen krassen en corrosie en het geeft een extra glans. Het is makkelijk schoon te maken met alleen water en een zachte doek. Uitstekende kookresultaten dankzij deForcedAir+ technologie. Ultrasnel opwarmen met de Reheat functie. Moeiteloos ontdooien met één druk op de knop dankzij de Defrost functie. Eco modus, voor milieuvriendelijk koken met een laag energieverbruik.Total SteamDe traditionele oven verandert in een stoomoven. De Total Steam technologie creëert de ideale condities in de oven voor het koken met 100% stoom. Met deze technologie blijft het vochtgehalte in het voedsel optimaal en de temperatuur altijd beneden de 100°C. Voeg simpelweg wat water toe in de lade aan de voorzijde. Het verhittingselement achterin verandert het water in stoom die gelijkmatig in de ovenruimte wordt verdeeld. Voor gezonde en sappige gerechten.

Active Steam met de opties High Active Steam, Mid Active Steam en Low Active Steam is hier ook beschikbaar.KerntemperatuurmeterPerfect bereide gerechten!

Stel eenvoudig de gewenste kerntemperatuur in op de kerntemperatuurmeter, via de display kunt u de temperatuur aflezen. Zodra de kerntemperatuurmeter is aangesloten, wordt de kerntemperatuurmodus automatisch geactiveerd. 


Algemeen
Inhoud ovenruimte 29 Liter
Ovenhoogte Nishoogte 45 cm
Verwarmingswijze Multifunctie Hete lucht
Bediening
Bediening op afstand
Energieverbruik
Elektrisch verbruik per cyclus (conventioneel) 0,60 kWh
Energieklasse A
Fysieke kenmerken
Breedte 59 cm,mm
Diepte 53,8 cm,mm
Hoogte 45,5 cm,mm
Kleur Grijs
Materiaal Roestvrij staal (RVS)
Nisbreedte (minimaal) 56 - 56,8 cm,mm
Nisdiepte (minimaal) 55 cm
Nishoogte (minimaal) 45 - 45,2 cm,mm
Uitneembare deur
Onderhoud & Reiniging
Ontkalkingsprogramma
Reiniging van de oven Hydrolyse
Ovenkenmerken
Boven- en onderwarmte (conventioneel)
Grill
Onderwarmte
Ontdooifunctie
Pizzastand
Uitrusting
Kerntemperatuursensor

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 1.599,99
  • Excl. BTW: € 1.322,31
A

Tags: ECSK9P845PTBauknechtOvenInbouw-ovensovens