EMPK3 4545 IN Printen 

Geen voorraad

INTEGREERBARE MICROGOLFOVEN: KLEUR: INOX - EMPK3 4545 INUitzonderlijke binnenruimte. Combinatietechnologie die de kookflexibiliteit van traditionele ovens biedt. Kleur inox. Crispfunctie, voor heerlijk krokante quiches, taarten en pizza's. Rapid Defrost, voor uitzonderlijk snel en gelijkmatig ontdooien.3D-systeemHet unieke 3D-systeem van Bauknecht zorgt ervoor dat uw gerechten gelijkmatig tot in de kern verwarmd worden. Dankzij deze gepatenteerde functie worden de microgolven driedimensionaal en gelijkmatig in de microgolfovenruimte verdeeld. Voor een perfect kookresultaat.KinderslotVeiligheid op de eerste plaats.

Dankzij het geïntegreerde kinderslot zijn de handen van nieuwsgierige kinderen altijd veilig. Onbedoelde activering en programmawijzigingen zijn niet mogelijk wanneer het kinderslot is geactiveerd.CrispMet de unieke Crispfunctie worden kippenbouten en zelfs bevroren pizza‘s in de microgolfoven in enkele minuten knapperig bereid. Zonder extra vet.Turbo Hete luchtDankzij de turbo heteluchtfunctie bereidt u gerechten net zoals in een traditionele oven.Rapid DefrostOntdooien in enkele minuten.

Ontdooi uw voedsel tot 7 keer sneller en gelijkmatiger (bv. 500 g gehakt in slechts 3 minuten) en behoud een perfecte voedselkwaliteit. Het 3D-systeem zorgt voor een snelle, gelijkmatige en voorzichtige ontdooiing.Rapid StartDe Rapid Start functie activeert de microgolfoven voor 30 seconden op maximaal vermogen. Ideaal om voedsel op waterbasis, zoals dranken of soep, op te warmen.


Algemeen
Inhoud ovenruimte 40 Liter
Ovenhoogte Nishoogte 45 cm
Verwarmingswijze Multifunctie Hete lucht
Bediening
Bediening op afstand
Fysieke kenmerken
Breedte 59 cm,mm
Diepte 56 cm,mm
Hoogte 45,5 cm,mm
Kleur Grijs
Materiaal Roestvrij staal (RVS)
Nisbreedte (minimaal) 56 cm,mm
Nisdiepte (minimaal) 55 cm
Nishoogte (minimaal) 45 cm,mm
Uitneembare deur
Onderhoud & Reiniging
Reiniging van de oven Gewone reiniging
Ovenkenmerken
Boven- en onderwarmte (conventioneel)
Grill
Ontdooifunctie
Pizzastand
Uitrusting
Kerntemperatuursensor

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 849,00
  • Excl. BTW: € 701,65

Tags: EMPK34545INBauknechtOvenInbouw-ovensovens