ST U 104EYH EU Printen 

Geen voorraad

Warmtepompdroger, SupremeCare, 10KG, A+++-10%, Groot Display, 6th Sense 3Dry, AutoCleaning, AutoSpeed, SenseInverter 6TH SENSE 3DRY TECHNOLOGYDe unieke 6TH SENSE 3Dry technologie zorgt voor een slimme controle van het droogproces. 3Dry technologie zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de warmte in de droogtrommel door verschillende stromen van warme lucht. Voor gelijkmatig gedroogde resultaten, ook bij grotere items.6TH SENSE TECHNOLOGIE6TH SENSE detecteert automatisch de hoeveelheid wasgoed en kiest de juiste tijd voor het droogprogramma. Uw wasgoed is perfect droog en tijd en energieverbruik worden geoptimaliseerd.10KG CAPACITEITAlle ruimte die je nodig hebt.

Met 10 kg trommelcapaciteit biedt deze Whirlpooldroger je alle ruimte die je nodig hebt voor het drogen van je wasgoed.ZEER STILErvaar de stilte.

Deze Whirlpooldroger geeft je de beste resultaten tegen een zeer laag geluidsniveau.ENERGIEBESPARINGBuitengewone energiebesparing.

Het milieuvriendelijke design van deze wasdroger zorgt voor zowel ideale resultaten als een verlaagd energieverbruik.PREMIUM DESIGNDeze Whirlpooldroger droogt niet alleen perfect maar is met haar design een echte eye-catcher bij je thuis.GEBRUIKSVRIENDELIJK BEDIENINGSPANEELMoeiteloze bediening.

Deze Whirlpooldroger bedien je met een intuïtief en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 999,00
  • Excl. BTW: € 825,62

Tags: ST U 104EYH EUWhirlpoolDroogkast