FWFBE71683WK Printen 

Geen voorraad

Wasmachine voorlader, 7Kg, FreshCare+ Stoom, 1600T, A+++, Sense Inverter, zwarte deur, Klein digitaal display met NL/FR text, Soft Move, StartuitstelFresh Care+Houdt uw kleding langer fris, tot 6 uur na afloop van het wasprogramma.

Het innovatieve FreshCare+ neemt de zorg voor uw wasgoed over, door het gebruik van de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel[i].

Het nieuwe FreshCare+ systeem houdt de was in de trommel langer fris door de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel. Dit zorgt voor luchtcirculatie binnen de trommel en voorkomt de vorming van onaangename geuren in uw kleding. De FreshCare+ behandeling houdt uw kleding langer fris. Als u geen tijd heeft om uw kleding uit de trommel te halen of als u een avondje uit bent, is dit systeem de ideale oplossing om de was zacht en fris te houden.

[i]De Freshcare+ behandeling voorkomt onaangename geuren (in de wasmachine) tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. Niet in combinatie met programma's speciaal voor delicaat wasgoed of beddengoed.SoftMoveDe SoftMove technologie zorgt ervoor dat de trommel tijdens elke fase van het wasprogramma unieke bewegingen uitvoert en past zich aan elk type textiel aan, zelfs uw meest delicate items.Sense Inverter MotorEen stille kracht.

De Lage temperaturen, perfecte bescherming.6th Sense kleurenDe beste zorg voor kleuren.

Het 6th SENSE Kleuren programma zorgt het beste voor je gekleurde was. Elk 6th SENSE programma optimaliseert het wasprogramma, afgestemd op specifieke kleuren, ongeacht de textielsoort: Donker, Licht, Gemixed of Wit.Colours 15°De Colour15° optie geeft je kleding de zorg die het nodig heeft. Het biedt de beste bescherming voor alle gekleurde kleding. SenseInverter motor is extra stil, heeft een lange levensduur en biedt een uitstekend energieverbruik. 


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 499,00
  • Excl. BTW: € 412,40

Tags: FWFBE71683WKWhirlpoolWasmachine