XN601810 Printen 

Geen voorraad

Nespresso Expert&Milk, een nooitgeziene expertise en beleving van koffie. Nespresso creëert met het toestel Nespresso Expert&Milk een nooitgeziene expertise en beleving van koffie. Expert&Milk is extreem veelzijdig zodat elke koffieliefhebber een unieke ervaring beleeft met maximaal gebruikscomfort.Resultaat van hoge kwaliteitEen druk van 19 bar garandeert espressokwaliteit voor elk kopje 4 koffieformaten die door de gebruiker kunnen worden aangepast: 
 • Ristretto : 25ml (aanpasbaar van 15 tot 30 ml)

 • Espresso : 40ml (aanpasbaar van 30 tot 70 ml)

 • Lungo : 110ml (aanpasbaar van 70 tot 130 ml)

 • Americano : 150ml (25ml koffie en 125ml heet water / aanpasbare koffie van 15 tot 110ml,

 • Heet water van 25 tot 130ml)3 koffie-instellingenU kunt de temperatuur van uw koffie en heet water aanpassen aan uw voorkeur: warm, heet, en extra heetVerbonden toestelNespresso Expert&Milk is een verbonden toestel. Met de Nespressotoepassing geeft
 • Expert&Milk u meer functionaliteiten zoals:

 • Uw eigen koffierecepten maken 

 • Beheer van de voorraad koffiecapsules & bestellingen

 • Stand van ontkalking & bestellingen

 • Interactieve helpfunctie over machinegebruik, waarschuwingen en onderhoudHeetwaterfunctieMet deze heetwaterfunctie kunt u uw drank aanlengen zoals u het graag hebt.


Ontdek de nieuwe Nespresso Expert machine
Met de Nespresso Expert beschikt u over een brede waaier van instellingen. U draait gewoon aan de knoppen om de instellingen aan te passen aan uw persoonlijke smaak. U kunt kiezen uit vijf kopgroottes: Ristretto, Espresso, Lungo en de nieuwe Nespresso Americano, voor een grotere milde koffie. Daarnaast is er warm water. Bovendien kunt u kiezen uit drie verschillende temperaturen: warm, zeer warm en heet.
Modern en uniek design
De nieuwe Nespresso Expert machine heeft een uniek design met een ultramoderne, supervlakke achterkant die is geïnspireerd op de wereld van de barista's.

De intuïtieve gebruikersinterface, de majestueuze koffie-uitloop en de draaiknoppen om de koffie en temperatuur in te stellen zien er nog beter uit dankzij het geborstelde aluminium.

Stel de kopgrootte in volgens uw persoonlijke smaak
U kunt kiezen uit vijf verschillende kopgroottes: Ristretto, Espresso, Lungo, de nieuwe NespressoAmericano en warm water.

De nieuwe NespressoAmericano
De nieuwe Nespresso Expert verlegt de grenzen en tilt het perfecte kopje espresso naar een nieuw niveau van expertise en smaakbeleving door de Nespresso Americano toe te voegen aan het uitgebreide aanbod van Nespresso.

De nieuwe Americano staat voor een lange en milde koffiebeleving met 25 ml koffie gevolgd door 125 ml warm water. Het resultaat in uw kopje: een zachte, zoete en ronde smaak die toch het intrinsieke karakter van de koffie weet te behouden.

Door 125 ml warm water toe te voegen aan een koffie van ??25 ml, verkrijgt u een zoete smaak met toetsen van noten of honing die tegelijk fris, evenwichtig en zacht is. Een dun laagje crema vormt de kers op de taart. Het Americanorecept wordt aanbevolen bij alle Ristretto en Espresso Grands Crus, inclusief de Variations.

Details die van uw koffiemoment een nieuwe belevenis maken
Twee afzonderlijke uitlopen
De machine beschikt over twee aparte uitlopen: een voor koffie en een voor warm water. Zo krijgt u telkens opnieuw de beste kwaliteit in uw kop.
Automatische waarschuwingen voor onderhoud (ontkalken, capsulebak vol en waterreservoir leeg)
Wanneer u uw machine aan de Nespresso app hebt gekoppeld, weet u in een handomdraai of uw machine uw hulp nodig heeft (ontkalken, capsulebak vol of waterreservoir leeg). Het Nespresso ledlampje vertelt u wanneer het tijd is om nieuwe capsules te bestellen.
Nespresso Expert&Milk
De volledig ingebouwde Aeroccino 3 melkopschuimer past qua design en afwerking perfect bij uw machine, en verwent iedere melkliefhebber met een waaier van melkrecepten.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

 • € 329,99
 • Excl. BTW: € 272,72

Tags: XN601810ExpertNespressoEspressomachineToestellen EspressoApparaten espressoMachines Espresso