Dolce Gusto Infinissima KP170810 Zwart Printen 

Geen voorraad

Ontdek oneindig veel koffiemogelijkheden met de slimline NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima koffiecupmachine van Krups met een waterreservoir van 1,2l - zo klein dat het zelfs in de kleinste keukens past.  Maak professionele koffie met een heerlijk dikke melkschuimlaag dankzij het hogedruksysteem (tot 15 bar) van de machine. Onze hermetisch afgesloten capsules houden de koffie vers zodat u telkens opnieuw kan genieten van een rijk aroma in elk kopje. Plaats gewoon een capsule en verplaats de hendel om uw perfecte drank te bereiden uit een keuze van meer dan 30 koffiecreaties - Espresso, Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato of zelfs warme chocolademelk, thee en koude dranken. 



Manuele Technologie



Plaats gewoon de capsule van uw keuze en met een eenvoudige beweging van de hendel kan u de perfecte warme drank van uw keuze maken.



15 bar maximale druk



Maak professionele koffie met een heerlijk dikke melkschuimlaag dankzij het hogedruksysteem (tot 15 bar) van de machine.



Hermetisch gesloten capsules



Onze hermetisch afgesloten capsules houden de koffie vers zodat u telkens opnieuw kan genieten van een rijk aroma in elk kopje.



Kwalitatieve dranken



Geniet van meer dan 30 premium koffiecreaties. Met keuze van intense Espresso en volledige Grande tot schuimende cappuccino, warme chocolademelk, thee en zoveel meer.



Warm & Koud Functie



Uw Infinissima koffiecupmachine is zo veelzijdig dat u er ook gemakkelijk heerlijke koude dranken mee kan bereiden.



Eco-modus



Een handige eco-modus functionaliteit schakelt uw NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima koffiemachine van Krups automatisch uit na 5 minuten inactiviteit, wat betekent dat deze machine een A-label heeft voor energieverbruik.


Een samenwerkingsverbond tussen Krups en Nescafé, dat is Nescafé Dolce Gusto. Krups levert de koffiemachine, Nescafé de capsules.
Algemeen
Inhoud waterreservoir 1,2 Liter,ml
Pompdruk 15 bar
Soort koffie Dolce Gusto Capsules
Type espressomachine Volautomatisch
Bediening
Koppeling met app
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Gebruiksgemak
Afneembaar waterreservoir
Geheugenfunctie
Kopjesverwarming
Met scherm
Koffie
Automatisch Cappuccino
Automatisch Latte macchiato
Maximum kopjes per beurt 1
Melk
Melk opschuimen via externe slang
Onderhoud & Reiniging
Automatisch reinigen (koffiedoorloop)
Automatisch reinigen (melkdoorloop)
Ontkalkingsfunctie
Stroom
Vermogen 1500 kW,kWh,W
Waterreservoir
Voorzien van waterfilter

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 89,99
  • Excl. BTW: € 74,37

Tags: DolceGustoInfinissimaKP170810ZwartNescafe Dolce GustoKrupsKoffiemachineApparaten Koffiekoffiezetapparatenkoffiezetmachines