WA ECO 1281 Printen 

Geen voorraad

De exclusieve sensortechnologie past de instellingen dynamisch aan elke specifieke lading aan en garandeert perfecte verzorging van uw wasgoed. Een snelle en efficiënte zwiersnelheid van 1400 toeren per minuut. Uitmuntende A+++ energieklasse. PremiumCare, een uitzonderlijke zorg voor uw kleding. De unieke SoftMove-technologie past de trommelbewegingen aan de wasbelading en het wasprogramma aan, zodat er een optimaal wasresultaat ontstaat. Zo wordt uw kleding gewassen met superzachte trommelbewegingen, aangepast aan ieder programma. Makkelijk te lezen tekstdisplay.ZEN-motor met levenslange garantieZENTechnology: de stilste wasautomaat op de markt met levenslange garantie op de motor.

Doe de was wanneer u maar wilt - niemand hoort het. Dankzij de innovatieve inductiemotor, met levenslange garantie en geluidsisolerende zijpanelen zijn de Bauknecht wasautomaten stiller dan ieder ander model op de markt.CleverDoseBespaar tot 12 l wasmiddel per jaar door precies de juiste dosering te gebruiken – automatisch gedoseerd dankzij de dispenser.FreshFinishVoorkomt kreuken en vouwen op een betrouwbare manier.

De laatste spoeling met warm water van 40°C bereidt uw wasgoed optimaal voor op de zwierfase. Als u de kleding niet meteen uit de wasautomaat kunt halen, zorgt FreshFinish voor regelmatige trommelbewegingen na het wasprogramma zodat uw wasgoed tot 6 uur lang fris en kreukvrij blijft.SoftMove-technologieSoftMove: wellness voor uw wasgoed

De unieke SoftMove-technologie past de trommelbewegingen aan de wasbelading en het wasprogramma aan, zodat er een optimaal wasresultaat ontstaat. Zo wordt uw kleding gewassen met superzachte trommelbewegingen, aangepast aan ieder programma. In combinatie met de extreem zachte trommelstructuur van PremiumCare worden de vormen, kleuren en stoffen optimaal beschermd.


Algemeen
Trommelinhoud 12 kg
Type wasmachine Frontlader
Zwiersnelheid (maximaal) 1400 t/min
Bediening
Bediening via app
Energieverbruik
Droogresultaat B
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 48 dB,dB(A),W
Geluidsniveau centrifugeren 70 dB,dB(A)
Geluidsniveau wassen 48 dB,dB(A)
Jaarlijks elektrisch verbruik 110 kWh
Jaarlijks waterverbruik 11900 Liter
Warmwateraansluiting
Functies
Antivlekkenfunctie
Stoomfunctie
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 1820 W
Breedte 59.5 cm,mm
Diepte 70 cm,mm
Gewicht 78 g,kg
Hoogte 85 cm,mm
Kleur Wit
Koolborstelloze motor
Gebruiksgemak
Aanduiding programmaverloop
Aanduiding resttijd
Automatische dosering wasmiddel
Trommelverlichting
Uitgestelde start
Opties
Eco wasprogramma
Extra water
Programma's
Speciale wasprogramma's Outdoorkleding
Wasprogramma's Katoen
Veiligheid
Beveiliging tegen waterschade
Kinderbeveiliging

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 999,00
  • Excl. BTW: € 825,62

Tags: ecolabelWA ECO 1281BauknechtWasmachine