Lift Pure White Printen 

Geen voorraad
Eerste stoomcentrale met een licht en compact handvat, Laurastar Lift gaat overal met u mee, van de strijkplank tot de kledinghanger in de dressing. Ze is zowel bruikbaar voor een laatste opfrissing van een kledingstuk op hanger als voor het strijken op de strijkplank.

Laurastar Lift is binnen 3 minuten gebruiksklaar en uitgerust met een auto-stop functie die de centrale automatisch uitschakelt na 10 minuten. Want wanneer we een mooi kledingstuk willen aantrekken, willen we dat onmiddellijk en overal.

De professionele zool uniek aan Laurastar verdeelt een ultrafijne en superkrachtige stoom die zich aan elke stof aanpast en laat vertikaal ontkreuken toe. De afgeronde zool voorkomt valse plooien.De collectie van draagbare stoomcentrales Laurastar Lift heeft een uniek design en is beschikbaar in acht trendy kleuren. Door de geavanceerde technologie ontwikkeld door Zwitserse ingenieurs wordt strijken een onderdeel van uw levensstijl. Eenvoudiger, praktischer en hedendaags, u kunt strijken in alle vrijheid.
Energieverbruik
Vermogen 2200 kW,kWh,W
Gebruiksgemak
Opbergruimte slang
Opwarmtijd 3 min,s
Onderhoud & Reiniging
Antikalkfunctie
Strijkkenmerken
Continue stoomproductie 200 g/min
Stoomdruk 3,5 bar
Verticaal ontkreuken
Veiligheid
Automatische uitschakeling
Waterreservoir
Afneembaar waterreservoir
Elk moment bij te vullen
Inhoud waterreservoir 1,1  Liter

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 399,05
  • Excl. BTW: € 329,79

Tags: Lift Pure WhiteLiftLaurastarStoomgeneratorenStrijkijzers stoomgeneratoren