SFR9390X Printen
MULTIFUNCTIONELE OVEN, 90 CM, INOX FINGER FRIENDLY Breedte 90 cm, verlaagd model 48 cm
Bovenwarmte + onderwarmte
De warmte die tegelijkertijd van boven en van beneden komt maakt deze functie geschikt voor het bereiden van elk soort voedsel. Het traditionele koken, ook statisch koken of koken met warmtestraling genoemd, is geschikt om één enkel gerecht per keer te koken. Ideaal voor: elk soort gebraden voedsel, brood, gevulde taarten en vooral geschikt om vette vleessoorten, zoals gans en eend, klaar te maken.
Grillweerstand
Gebruik van het bovenste element levert uitstekende grillresultaten en vooral in combinatie met het braadspit (afhankelijk van het model). Ideaal voor het grillen van grotere stukken vlees zoals een roastbeaf of lamsbout.
Turbine + grill
De lucht die door de ventilator wordt geproduceerd verzacht het effect van de zware hittegolf die door de grill wordt veroorzaakt zodat het grillen optimaal modelijk wordt voor dikke stukken vlees.
Turbine + circulair element
Het bakken met ventilatie wordt gecombineerd met de hitte die van onderen komt zodat een lichte korst wordt gevormd. Ideaal voor elk type voedsel (vb. brood, gebak met dikke bodem).
A+
Energieklasse (verminderd verbruik): De ovens en fornuizen van Smeg maken het mogelijk het energieverbruik met 20% te verminderen in vergelijking met klasse A. Ze garanderen een maximaal resultaat en een beter respect voor het milieu.
Algemeen | |
Inhoud ovenruimte | 85 Liter |
Ovenhoogte | 60 cm |
Verwarmingswijze | Multifunctie Hete lucht |
Bediening | |
Automatische programma's | 1 |
Bediening op afstand | |
Energieverbruik | |
Elektrisch verbruik per cyclus (conventioneel) | 1.10 kWh |
Elektrisch verbruik per cyclus (hetelucht) | 0.73 kWh |
Energieklasse | A+ |
Fysieke kenmerken | |
Inbouwafmetingen (H x B x D) | 467-470 x 860-864 x 560 mm |
Nisbreedte (minimaal) | 86 cm,mm |
Nisdiepte (minimaal) | 56 cm |
Nishoogte (minimaal) | 46.8 cm,mm |
Onderhoud & Reiniging | |
Reiniging van de oven | Hydrolyse |
Ovenkenmerken | |
Aantal verwarmingswijzen | 9 |
Boven- en onderwarmte (conventioneel) | |
Grill | |
Onderwarmte | |
Rijzen van deeg |